15. 08. 2020, 03:13:21
adevr...Německo už je totálně v pr..... Byl jsem tam naposledy před měsícem. Pamatuji doby, kdy jsem se na cestu do toho krásného čistého uklizeného Německa vždy moc těšil, poprvé jsem tam byl v roce 1988. Nyní, se vždy nemohu dočkat okamžiku kdy budu zase doma v Čechách!! Pryč z toho hnusu. Ano hnusu.
Čerstvý zážitek mne poznamenal ještě mnohem více, než jsem si byl ochoten připustit - a to nyní z Itálie. Ne, nebyl jsem tam na dovolené ale na služební cestě. Nyní jsem na vlastní oči mohl vidět to, co se tam děje a o čem je zakázáno psát či jakkoliv informavat ven. Je to na hodně dlouhé povídání, popravdě ještě mi bude chcilku trvat vzpamatovat se z toho šoku.
Až bude příležitost, napíši, ale jindy a jinam, nechci rozvádět off-topic zde.
Čerstvý zážitek mne poznamenal ještě mnohem více, než jsem si byl ochoten připustit - a to nyní z Itálie. Ne, nebyl jsem tam na dovolené ale na služební cestě. Nyní jsem na vlastní oči mohl vidět to, co se tam děje a o čem je zakázáno psát či jakkoliv informavat ven. Je to na hodně dlouhé povídání, popravdě ještě mi bude chcilku trvat vzpamatovat se z toho šoku.
Až bude příležitost, napíši, ale jindy a jinam, nechci rozvádět off-topic zde.