12. 08. 2020, 17:18:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12. 08. 2020, 17:54:22 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(12. 08. 2020, 16:18:04)Andromeda Napsal(a): Adevere, máš pravdu, že se provokací člověk někdy dostane celkem do hloubky...
Každopádně ti děkuji za rady, doopravdy jsem jen potřebovala slyšet nějaký nároz 'z venčí'. Vzhledem k tomu, že tohle byl můj první 'Kraken'... No prostě jsem ještě hoooooooooodně mladá a 'blbá'.
Děkuji ti! (a co se týče rodiny - nejsem romka, vietnamka, ukrajinka, ale jsem asi z 2% němka )
Neděkuj, gratuluj sama sobě že jsi se hned, po mém názoru, nezhroutila.
Na 16.ku dost dobrý, zhroutil jsem tady už mnohem starší a ošlehanější konstrukce. Samozřejmě nechtěně, ...nemůžu za to, že pravda a upřímnost a tak...má pro někoho tolik destruktivní účinky.
A ano, provokace je super, ale když jsi tak maličká ( vidíš, kouknul jsem se už na tvůj profil ), musíš být opatrná. Já mám vojenské zkušenosti, skoro metrák, občas mávám činkama, a slušný přehled, tak se mi to vyskakuje.
Potěšilo že jsi odhalila Krakena, a tu Medúsu ti do budoucna, v té pravé chvilce nepřeji.
Jedině snad, že by se její schopnost týkala jen jednoho speciálního místa na Perseově těle. ( Pokud tě tato nevinná poznámka a následná představa pobavila, možná asexuálka nebudeš.)
A ohledně rodiny... to, že může mít na vývoj zdravé sexuality mnohdy i ničivý vliv, je u mnohých minorit, nezvratitelný fakt.
Co se týče těch 2% němectví... no, občas tam jezdím a kdo všechno se už dnes označuje za Němce je až neuvěřitelné. V Dráždanech na kolonádě před fontánama u ,,prager štráse" sedí zrovna, jako vrány, stovky černých ,,němek v burkách... no tak snad máš tu pravou krev.
Já kdysi v pravěku minulého století měl blond vlasy, modré oči, ( ty mi tedy zůstaly) ale třeba moji předkové přes staletími proti Němcům bojovali.( Entschuldigen Sie, Juliana )
Tenkrát se rozeznali podle zbroje, dnes by to bylo jednodušší. Poznají se často podle černých fousů, tlustého nosu a turbanu.
Ale to odbočuji... tak tyhle úvahy neřeš.
Zase tu sedím nad komiksovým scénářem a místo práce prokrastinuju na sociálních sítích.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell