12. 08. 2020, 16:18:04
(12. 08. 2020, 16:06:07)adevr Napsal(a): No Juliano chápu,, bráníš svůj druh, a já uznávám že jsem se Andromedy profil nepřečetl... a reagoval jen na to, co napsala, a tedy zpracoval první pocit který jsem z toho měl.
Zároveň jsem ale napsal, že k tomu abych byl přesný, mám málo informací, a je to jen názor člověka který pracuje s tím co mu bylo předloženo.
Teď se dozvídám že ten sex vlastně sex nebyl, a to už je důvod nahlížet na celek jinak.
Proto je důležité k tomu, aby se nahlédlo do hloubky, mnohem víc informací.
A já jsem se naučil, že když lidi vyprovokuji, dozvím se toho někdy až příliš, což bývá velmi zajímavé. A zcela prokrastinační...
Každopádně si myslím že u slečny čas na zaškatulkování se , ještě nenastal, zvlášť pokud to tvrdí neukojený jinoch který se nedostal kam chtěl.
Byla by škoda kdyby se kvůli tomu ... ale to už jsem napsal v předchozím příspěvku.
Prostě bych se, být Andromedou , vybodl na Krakena, a čekal na Persea. A teprve pak, pokud by v hezké chvilce přišla Medusa, bych začal uvažovat o asexualitě.
Adevere, máš pravdu, že se provokací člověk někdy dostane celkem do hloubky...
Každopádně ti děkuji za rady, doopravdy jsem jen potřebovala slyšet nějaký nároz 'z venčí'. Vzhledem k tomu, že tohle byl můj první 'Kraken'... No prostě jsem ještě hoooooooooodně mladá a 'blbá'.
Děkuji ti! (a co se týče rodiny - nejsem romka, vietnamka, ukrajinka, ale jsem asi z 2% němka )