18. 11. 2017, 12:15:12
Pochopitelně a taky to dělám... jelikož tyhle "pozvání" chodí většinou psanou formou, tak se buď člověk "odstřelí" hned první druhou větou a nebo se to dá vyjasnit rovnou a tím pádem zájem často vezme za své... Pak jsou i případy, kdy se někdo dlouho tváří jako kamarád a najednou přejde k náznakům, že chce víc... a vyjasnění příjde potom... Ale ono to zase není tak snadný, jak to napsat tady... zase nemůžu bejt domýšlivá a za vším vidět, že po mě někdo jede... a pak na někoho třeba bezdůvodně uhodit s tím, že má zájem když si to nechává až na potom...
A když se mě někdo třeba dotkne, tak mám jako začít křičet na celé kolo, ať to nedělá? Zase nejsem nějaký hysterka a občas se prostě stanou nepředvídatelné věci, které si člověk nenalinkuje a nedomluví předem, takhle to prostě nefunguje...
A když se mě někdo třeba dotkne, tak mám jako začít křičet na celé kolo, ať to nedělá? Zase nejsem nějaký hysterka a občas se prostě stanou nepředvídatelné věci, které si člověk nenalinkuje a nedomluví předem, takhle to prostě nefunguje...