Registrován od: 26. 09. 2010
Hodnocení:
13
(10. 12. 2024, 19:04:39)Charlie Napsal(a): Myslím si, že pusinkovanie je dať si pusinku a líbání je dať si francuzáka.
A nejlepší francouzák je s francouzským koňakem...
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
Registrován od: 14. 02. 2024
Hodnocení:
0
Nemůžete to tam napsat tedy polopatě "francouzský polibek"? Google mně na dotaz "líbání" nevyhodí zrovna definice o olizování partnerovi huby... takhle tu může docházet ke zbytečným nepochopením slova psaného...
Registrován od: 25. 02. 2013
Hodnocení:
8
(11. 12. 2024, 17:16:34)Helicidae Napsal(a): Nemůžete to tam napsat tedy polopatě "francouzský polibek"? Google mně na dotaz "líbání" nevyhodí zrovna definice o olizování partnerovi huby... takhle tu může docházet ke zbytečným nepochopením slova psaného...
Prečo tie nervy? Však keď si s niekým budeš písať správy, tak určite si ešte mimo toho poviete oveľa viac. Alebo si to overuj u každého užívateľa, čo to pre neho znamená. Alebo na živo, keď sa s niekým stretneš, tak to bude zas o niečom inom.
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."
Registrován od: 29. 07. 2008
Hodnocení:
12
Dík za podnět, opraveno. Netušil jsem, že s tímhle někdo bude mít problém, ale taky jsem zastánce jasnějších definic.