Registrován od: 25. 02. 2013
Hodnocení:
8
Je to.... eh... ona sa zrušila?
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."
Registrován od: 22. 02. 2012
Hodnocení:
2
Zvláštní. Proč asi?
Potkalo mě Štěstí a dlouze se mi zadívalo do očí, usmálo se a já jsem šťastná odložila zrcadlo.
Hodnocení:
8
Pijeme žijeme?
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."
Registrován od: 22. 02. 2012
Hodnocení:
2
05. 10. 2013, 21:53:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05. 10. 2013, 21:54:45 uživatelem Do-diskusni-forum-bra.)
Až se zrušíme a skončíme s alkoholovou demencí. Takhle skončila moje sestřenice, Než úplně přestala myslet a vnímat, tak hrozně trpěla tím, jak ztrácela paměť a byla zmatená, plakala a křičela, ale už byla bez šance žít normálně dál. Velmi, velmi smutné. Ani mrtvá, ani živá.
Potkalo mě Štěstí a dlouze se mi zadívalo do očí, usmálo se a já jsem šťastná odložila zrcadlo.
Hodnocení:
8
To je čistá lobotómia.