01. 07. 2010, 14:13:50
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01. 07. 2010, 14:23:38 uživatelem Anat-diskusni-forum-hema.)
Koukám, že ten článek na Novinkách nám pěkně zvedl návštěvnost - akorát doufám, že všichni, kteří se sem včera nebo i dnes na jeho základě zaregistrovali, sem budou chodit i dál a jejich poslední návštěva nebude v den registrace.
Diskuse pod článkem je relativně příznivá, resp. ve spojitosti s asexualitou jako diskusním tématem už jsem viděla mnohem horší diskusní příspěvky.
No, jestli to nebude tím, že žádná rubrika typu "Muž", "Pro muže" nebo "On" snad ani neexistuje
- nebo jsem aspoň žádnou takovou rubriku ještě neobjevila.
Náhodou na hlavní stránce Novinek se články tématicky spadající do kategorie "Sex a vztahy" objevují celkem pravidelně - třeba minule tam byl článek, který tvrdil, že i sex v důchodovém věku může být vzrušující
- to už mi asexualita přijde jako zajímavější téma.

(30. 06. 2010, 14:10:44)Frigi Napsal(a): Jen mi nejde do hlavy, proč se takové články vždycky objeví v sekci Žena či Ona... Jakoby to snad muže nemohlo zajímat?
No, jestli to nebude tím, že žádná rubrika typu "Muž", "Pro muže" nebo "On" snad ani neexistuje

(30. 06. 2010, 14:20:35)hic iacet Napsal(a): Takovy blesk z cisteho nebe, na hlavni strance zrovna Novinek bych to necekala.
(30. 06. 2010, 15:00:06)Zerda Zerubis Napsal(a): mám dojem, že jediným důvodem, proč je asexualita na novinkách, je počínající okurková sezona
Náhodou na hlavní stránce Novinek se články tématicky spadající do kategorie "Sex a vztahy" objevují celkem pravidelně - třeba minule tam byl článek, který tvrdil, že i sex v důchodovém věku může být vzrušující