25. 10. 2009, 16:39:51
AHOJTE. Právě jsem si projížděla toto forum. A tak sem hodím také pár řádků. Mio, mám také stejný problém jako ty. Taky se mí líbí romantika v TV a tak... jen proměnit ve skutečnost je to těžký. Měla jsem pár vztahů , ale vždy to skončilo , protože chlapi potřebují mít sex a u mě je problém ten, že ho nesnáším, nemám z něho pěkný pocit. Nevím, prostě se vždy bloknu. Prostě mi nechybí a nehroutím se kvůli tomu. Možná by mě lákalo zkusit to se ženou, vždy mě třeba více zaujmou ženy v Tv než chlapi,přesto si to nějak neumím představit. Mám velmi dobrou kamarádku, která je lesba a nyní právě čaká miminko - má to přes umělé oplodnění, takže když se chce jde vše obejít. Moc ji to přeju, neboť se o něj už pokoušela dlouho. Mám bráchu a ten má Adélku, jsou ji tři roky a je kouzelná. Mám adoptovaného chlapečka na dálku z Afriky. Tak to bude asi z mé strany ve stručnosti všechno .
A Mio přeju Ti ať se Ti tvůj velký sen splní. Možná , že snad brzy i u nás bude možnost aby i svobodná matka měla možnost umělého oplodnění.
A Mio přeju Ti ať se Ti tvůj velký sen splní. Možná , že snad brzy i u nás bude možnost aby i svobodná matka měla možnost umělého oplodnění.