17. 08. 2022, 08:59:40
(17. 08. 2022, 07:18:04)adevr Napsal(a):Já jsem si ten dotazník dělala, lidem jako já, co si nejsou jistí to pomoc může.(13. 08. 2022, 20:04:08)Ivana69 Napsal(a): Jsem přirozeně přímý člověk a tak i jednám. už jsem to tu někde psala, ale zopakuji to - vše, co se vyskytuje v přírodě je přirozené - ať se jedná o sexuální orientaci nebo rakovinu. Asexualita je jev, o kterém se toho na veřejnosti moc neví a psychologický výzkum v této oblasti má za cíl asexuálním lidem pomoct, to, že je požádám o dobrovolné vyplnění dotazníku je nutný nástroj k dosažení pokroku v této oblasti.
Proč mám pocit, že tady někdo dělá z asexuality nepřirozený jev, skoro až chorobu? Hodnou zkoumání?!
A to tvrzeni že asexualové potřebují pomoc? Jo? A s čím?
Spasí nás pofiderní dotazník, sloužící, jako vždy, jen k bakalářské práci?
Tak co myslíte? Bude paní zase jeden z těch vyčuránků co si tu jen ,,nakrade" informace na něčem, co mu připadne zvláštní a atraktivní pro jeho práci při studiu, nebo NÁM, ona přirozeně přímá světice, ,,pomůže", a my všichni ,,vyléčení" jednou spasitelce postavíme mramorový pomník ve tvaru zduřelých pohlavních orgánů s vodotryskem?