11. 10. 2019, 23:26:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11. 10. 2019, 23:26:40 uživatelem Fib-diskusni-forum-ril.)
(11. 10. 2019, 03:15:19)Sosna Napsal(a): Pokud někdo nikdy nepocítil sexuální touhu, tak se podle mě nejedná o blok. Protože blok je podle mě získanej, kdežto pravá asexualita by měla být ta vrozená. Líbí se mi tyto filosofické diskuze
Líbí se mi být členem tohoto fóra a psát si s vámi. Tady člověk píše ty nejskrytější pocity a dojmy, jež obvykle nikde nevykládá, neb by se setkal s nepochopením. Tady se člověk pobaví i si zlepší náladu, byť občas nepochopen, ale, naštěstí, tolik neurážen
Dík, to mě potěšilo. Objímání je krásné, ale strašné je, jak se do toho motá koitus a ty další věci. Nechceš někdy jít na nějakej výlet/vandr? Obtěžovat Tě nehodlám, ale mít o jednoho kámoše navíc by mi prospělo. Je fajn potkat se osobně s dalším asexuálem... Tož vyzývám všechny odvážné asexuály a asexuálky, aby na nějakou pouť se se mnou vypravili...
Ano, a to jsou prave ty dva mozne zpusoby...bud to je vrozene, nebo dusledek toho traumatu, to je pak o tom pripadnem bloku.
Vejlet neni problem. Ale az budu zpet v CR, tedy pristi rok ;
Teda koitus behem objimani jsem nikdy nezazil
Slepé cesty jsou...