09. 11. 2017, 17:30:36
Zdravím, na nějaké škatulkování se opravdu necítím, jen rád vyjádřím podporu tím, že mnoho věcí cítím podobě. Akorát sám ani nemám vztah k tomu líbání, čitě kamarádský vztah si i s dívkami/ženami užívám i zcela bezkontaktně a na rozdíl od kamarádů - mužů v jejich případě cítím navíc i tu ženskou složku, která mě spíš uklidňuje a doplňuje moje vnímání světa o další dimenzi. Pohlazení je mi příjemné a rád ho i nabídnu, ale spíš jen pro ty nejbližší osoby. A kdybych měl jednu souputnici i v intimní rovině, se kterou se shodneme, že patříme k sobě, tak bych neměl potřebu hledat do této pozice další. Ale to neznamená, že bych neměl zájem o navazování, nebo především spíš udržování dalších kamarádských vztahů a určitého zájmu, souznění podpory a, když je to na místě, konejšivé něžnosti k dalším.
Za opravdového asexuála se zatím spíš nepovažuji, přesto, že jsem zatím dívku, se kterou bych se pomiloval, nepotkal.
Za opravdového asexuála se zatím spíš nepovažuji, přesto, že jsem zatím dívku, se kterou bych se pomiloval, nepotkal.