05. 10. 2017, 15:15:25
Jelikož jsem člověk, co má rád příběhy - ať už jde o čtení, psaní nebo třeba i sledování nějakého seriálu... tak mám v tomhle ohledu asi docela velkou fantazii a dokážu vymyslet kde jaký svět... Vždycky mě to bavilo a baví mě to dodnes. Ve většině případů ani nejde o mě, až na výjimky... jednou se mi jeden muž líbil natolik, že jsem o něm začala dost přemýšlet a postupem času jsem přemýšlela i nad tím, že bych s ním fyzicky něco měla... a bylo to pro mě příjemné, představa jeho blízkosti pro mě byla hezká a najednou jsem si dokázala představit vše, co se mi vždy hnusilo... představa že bych se prostě s někým jen tak vyspala... připadala jsem si divná. Ale s ním to najednou bylo všechno jiné, i když šlo jen o představy a fantazie...
Bohužel jindy se mi to už nestalo a i když o mě občas někdo zájem má, já bohužel (pro ně) ne... prostě s těch lidí jde nějak cítit, co chtějí a já necítím totéž... Ta představa že bych s nimi něco měla se mi nelíbí, nechci nad tím ani přemýšlet a nelíbí se mi, že by chtěli víc a to, co já bych nechtěla... Víc zkušeností k tomuhle tématu ale nemám, pro ostatní jsem "ta náročná" a nebo "ledová královna"... Bez toho jednoho chlapa bych si byla asi i skoro jistá, že jsem asexuální... no nakonec jsem demisexuál... s někým kdo by mě dokázal "natolik zasáhnout" si dokážu představit vše, ale jinak nic. Jinak je to pro mě až nechutné... takže asi takhle.
Bohužel jindy se mi to už nestalo a i když o mě občas někdo zájem má, já bohužel (pro ně) ne... prostě s těch lidí jde nějak cítit, co chtějí a já necítím totéž... Ta představa že bych s nimi něco měla se mi nelíbí, nechci nad tím ani přemýšlet a nelíbí se mi, že by chtěli víc a to, co já bych nechtěla... Víc zkušeností k tomuhle tématu ale nemám, pro ostatní jsem "ta náročná" a nebo "ledová královna"... Bez toho jednoho chlapa bych si byla asi i skoro jistá, že jsem asexuální... no nakonec jsem demisexuál... s někým kdo by mě dokázal "natolik zasáhnout" si dokážu představit vše, ale jinak nic. Jinak je to pro mě až nechutné... takže asi takhle.