06. 04. 2017, 21:17:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06. 04. 2017, 21:23:29 uživatelem Nie-diskusni-forum-kto.)
Adevrko, ja som neskutočne šťastný. Som vedel, že zareaguješ a ešte si si do reakcie vybral aj presne tie dve vety, ktoré boli viac či menej podprahovo venované práve tebe. Začíname byť na jednej vlne. Ešte taký rok - dva a budeme si zajednávať spoločné termíny u barbera na zastrihnutie brady aby sme si tam dali spoločne nejakú whiskey
3. EDITÁCIA - Až teraz som si všimol, že si to napísal v slovenčine. Adevr! Toto si nezaslúžim, nie, nie som toho hodný, čo všetko pre mňa robíš
3. EDITÁCIA - Až teraz som si všimol, že si to napísal v slovenčine. Adevr! Toto si nezaslúžim, nie, nie som toho hodný, čo všetko pre mňa robíš
(06. 04. 2017, 19:19:50)adevr Napsal(a):(06. 04. 2017, 15:52:06)Niekto Napsal(a): Neviem pochopiť srandu ... And, I'm just joking . Občas si trochu pošuchoríme perie s adervom, lebo väčšinou vidíme veci trochu odlišne a potom to tu trochu zas ustane ale spoznal som tu už pár super ľudíTo je vidno...
Mal by si byť rád a vďačný , že len pošuchrím... Ja viem aj poriadně ošklbať.