06. 04. 2017, 15:52:06
Neviem pochopiť srandu ... And, I'm just joking . Teraz pozerám tú tvoju otázku, na moju otázku, že ako to tu bolo vtedy a teraz. Rozmýšľam, že čo by som napísal. Je fajn, že si prišiel, lebo sa tu zas niečo deje. Občas si trochu pošuchoríme perie s adervom, lebo väčšinou vidíme veci trochu odlišne a potom to tu trochu zas ustane ale spoznal som tu už pár super ľudí a aj všetci ostatní mi vlastne dávajú možnosť aby som bol súčasťou ich myšlienok, respektíve nejakých životných problémov s ktorými sa postrehli a chceli by ich zdieľať s otatnými. To je fajn, neriešiť stále len seba a svoju osobu ale občas zabrdnúť aj do cudzieho, lebo áno, ži a nechaj žiť, no nebuďme sebci a pozrime sa trochu i naokolo, niekomu stačí i to, že si ho niekto vypočuje, respektíve prečíta. Ale tak, pred 5 mesiacmi som nepoznal ani jedného asexuála a teraz by mi už moje dve ruky na ich vymenovanie rozhodne nestačili, ide to správnym smerom
Keď sem prídeš o dva, tri a možno štyri roky a nejako sa tu stretneme, potom poviem, čo sa za ten čas zmenilo. To už budem po škole a dúfam, že aspoň to bankové konto mi porastie
Keď sem prídeš o dva, tri a možno štyri roky a nejako sa tu stretneme, potom poviem, čo sa za ten čas zmenilo. To už budem po škole a dúfam, že aspoň to bankové konto mi porastie
(06. 04. 2017, 11:18:31)Jáá Napsal(a): S tím si nedělel starosti..To o tom mým topicu bylo myšleno v legraci Něco ve smyslu - když nejde hora bla bla bla