16. 03. 2015, 17:53:28
Podle mě se v tom Čestmír doslova vyžívá. Jako někteří lidé sbírají zvířecí hlavy jako trofeje, tak Čestmír si určitě na kus papírku vypíše studentovo jméno, pověsí si ho doma na nástěnku a pak si pod něj dělá čárky, kolikrát se mu povedlo daného studenta sestřelit .
Kdyby měl i po letech ten samý svetr, tak bych se také nedivila . Zaslechla jsem, že prý v Plzni vlastní krámek s modely - tak mu to asi moc nevynáší . Což teda, jako ekonom by to měl mít pod palcem, no ne?
Tvoje očividná láska k ekonomii mě pobavila . Kdyby ses někdy hodně nudil a chtěl to pochopit, tak doporučuju ekospace.cz
Nebýt tohodle anděla, Davida Šetka, tak bych Jarýho nikdy neporazila .
Kdyby měl i po letech ten samý svetr, tak bych se také nedivila . Zaslechla jsem, že prý v Plzni vlastní krámek s modely - tak mu to asi moc nevynáší . Což teda, jako ekonom by to měl mít pod palcem, no ne?
Tvoje očividná láska k ekonomii mě pobavila . Kdyby ses někdy hodně nudil a chtěl to pochopit, tak doporučuju ekospace.cz
Nebýt tohodle anděla, Davida Šetka, tak bych Jarýho nikdy neporazila .
(16. 03. 2015, 13:20:32)ChildFreeMan Napsal(a): Ohohó, já nejsem ničí a vůběc mě to neničí!
Asi se Čestmír s blížícím se podzimem života vozí po ekonomech. U nás to asi nežral, protože ty bláboly jsem dal napoprvý a za 2 a to tuhle pavědu nesnáším a nechápu.
Že by nosil po letech furt ten samý svetr?