13. 03. 2015, 16:48:38
Tak to je hezké, že už nějaká ekonomka-spisovatelka existuje .
On dobrý kamarád nebo kamarádka jsou vždycky k nezaplacení, a to bez ohledu na jejich obor. Moji dva nejbližší přátelé jsou kluci, z nichž jeden je vyučený cukrář a druhý se vyučil na keramce, ale nedělá to.
Ten keramikář také kreslí, akorát máme my dva úplně odlišný styl . Já mám ráda portréty, krajiny, zvířata, fantazii. On má rád fantazii, ale většinou představovanou nějakou polonahou ženštinou, což mě odpuzuje . Ale vzájemně se respektujeme a nic si nevnucujeme .
On dobrý kamarád nebo kamarádka jsou vždycky k nezaplacení, a to bez ohledu na jejich obor. Moji dva nejbližší přátelé jsou kluci, z nichž jeden je vyučený cukrář a druhý se vyučil na keramce, ale nedělá to.
Ten keramikář také kreslí, akorát máme my dva úplně odlišný styl . Já mám ráda portréty, krajiny, zvířata, fantazii. On má rád fantazii, ale většinou představovanou nějakou polonahou ženštinou, což mě odpuzuje . Ale vzájemně se respektujeme a nic si nevnucujeme .
(13. 03. 2015, 14:44:30)adevr Napsal(a): To CAROL
Náhodou je to fajn, pokud dokážete zvládat víc odlišných oborů...
Ale kupříkladu jeden z těch mých známých ing.ekonomie je žena a píše veselé knížky...
Jinak jako výtvarník ani nechci kamarády z oboru, bývá tam mnohdy skrytá řevnivost a faleš, kvůli závisti. To k uměleckým oborům bohužel také často patří.
Velkorysost si ne každý může dovolit..