22. 04. 2014, 00:18:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22. 04. 2014, 01:16:12 uživatelem Veles-diskusni-forum-lavin.)
(21. 04. 2014, 11:22:00)oddcat Napsal(a): Ahoj,
hezky jsi to napsal.Je smutné,že člověk,který v tomhle světě nemá zájem o sex,jakoby ztrácel cenu.
Myslím,že by mně taky potěšilo,kdyby mi někdo z mých bývalých spoluvěřících řekl,že jsem kacíř.
Dík. Je pravda, že když Freud tvrdí, že se lidský život točí pouze kolem sexuality, dostává se tím člověk, který nemá zájem o sex, do poněkud trapné situace. Na druhou stranu se sexualitou (či alespoň s jednou z jejích forem, byť protikladnou) vlastně souvisí i tyto stránky, takže homo sapiens asi přese všechny nedostatky stále budeme
P.S.: Máme štěstí, že se u nás dnes už neupaluje
(21. 04. 2014, 20:38:35)ChildFreeMan Napsal(a): a nashledanou.
Pokud to bylo myšleno tak, že už se tady neukážu, bylo by asi lepší použít termín "sbohem", ne? Každopádně je to teprve týden od registrace, takže bych to neviděl zase tak černě. Bohužel mám mnoho pracovních povinností a strašně málo času a každý další den je to navíc spíše horší než lepší + pokud už mám trochu volna, raději je trávím s knihou než s internetem. Nicméně čekám, že ještě tak 2-3 týdny to bude poměrně špatné, ale pak se to snad zlepší. Prozatím jsem rád, že jsem si ušetřil trochu času k odpovědi na vaše inspirativní reakce
(15. 04. 2014, 10:46:44)Morwen Napsal(a): Ahoj,
vítám tě zde.
P.S.: a nenech se příliš mýlit, asexuálové či přesněji lidé, co se tu sdružují, jsou jen lidé (i když v něčem odlišní od většiny)
Ahoj, děkuji za uvítání. Abych řekl pravdu, pokud bych zde nalezl něco jiného než lidi, asi by mne to trochu zneklidnilo, možná i mírně vyděsilo
(15. 04. 2014, 19:51:08)panoška Napsal(a): Ahoj, poznat (lépe) sám sebe, to se Ti zde může podařit, alespoň mně se to v diskusi s druhými lidmi daří. Pak třeba zjistíš, že se do žádných rolí ani nemusíš soukat.
Ahoj, myslím, že raději zůstanu u termínu rozkoukávat Soukat se musím do jiných rolí a do některých je to bohužel nezbytně nutné. Dokonce si myslím, že některé role by bez náročného soukání ani nestálo za to "hrát". Ale v každém případě se musím omluvit za samotné používání těchto pojmů. Jde o profesionální deformaci (zájem o vývoj a podobu mentalit, identit, rolí ve společnosti, jejich vzájemné střety či koexistenci a pod.) - ne vždy těmito termíny myslím to, co většina společnosti a pak jsou kvůli tomu určitá nedorozumění (někdy ale i podnětné debaty, které vedou k poznávání i sebepoznávání ). Snažím se na to dávat pozor a vyjadřovat se přesněji, ale ne vždy se to bohužel povede...