11. 01. 2014, 16:09:36
Je _vždy_ pravda, že člověk ví, co je pro něj dobré. To, že si každá druhá ovce myslí, že neví co chce je její problém. A konečně to, že to tyto neschopné ovce nést odpovědnost za svůj život a něco s ním dělat cpou ostatním, dostalo tento svět do sraček.
A jestli je nebo není oběť, o tom se s tebou nebudu bavit a už vůbec ne tímto způsobem jaký tu prezentuješ (aneb "já jsem řekl, tak všichni zalezte, protože mám pravdu"). Zkrátka a dobře nečekám na tvoje dovolení nebo potvrzení abych si mohl myslet svoje.
A ano, chápu tvou nelibost že se nechce "léčit", neboť pak ty jako šukač máš o jednu potenciální kurvičku na výběr méně.
A jestli je nebo není oběť, o tom se s tebou nebudu bavit a už vůbec ne tímto způsobem jaký tu prezentuješ (aneb "já jsem řekl, tak všichni zalezte, protože mám pravdu"). Zkrátka a dobře nečekám na tvoje dovolení nebo potvrzení abych si mohl myslet svoje.
A ano, chápu tvou nelibost že se nechce "léčit", neboť pak ty jako šukač máš o jednu potenciální kurvičku na výběr méně.
In a society that tries to standardize thinking, individuality is not highly prized. Alex Grey