10. 12. 2013, 21:04:09
ahoj, díky za představení se, bylo to hodně zajímavý
...mám ale jednu otázku ...vztahuje se k této části:
ty můžeš být fyzicky vzrušen aniž bys byl psychicky vzrušen? Pokud ano, fyzické vzrušení u tebe nastoupí spontánně, když začneš sexovat? (líbat, mazlit se..) Nebo jak to máš...zajímalo by mě to, abych to mohl lépe pochopit.
...mám ale jednu otázku ...vztahuje se k této části:
(10. 12. 2013, 04:11:39)UweFiltr Napsal(a): V podstatě jsem s každou partnerkou měl vždycky sex poprvé a zároveň naposled, protože dotyčná potom ztratila pro mě jakýsi kouzlo. Tim pádem jsem ani nechtěl zkoušet sex s holkou, kterou bych měl opravdu rád. K tomu ještě taková odbočka... Našla se jedna výjimka, se kterou jsem měl sex opakovaně. Zkusil jsem totiž taky kurvu, což je u asexuála trochu paradoxní situace. Musim teda říct, že na první pokus se u mě dostavilo jakýsi vzrušení. ...píšeš, že jsi měl víckrát sex...ale při něm jsi přeci musel být vzrušen, jinak by se ti přeci nepostavil a technicky bys nemohl "šuk" (intromisi...zásun) provést. Přesto ale pak mluvíš o tom, žes vzrušen byl v podstatě jen s tou prostitutkou a to ještě jen mírně.
ty můžeš být fyzicky vzrušen aniž bys byl psychicky vzrušen? Pokud ano, fyzické vzrušení u tebe nastoupí spontánně, když začneš sexovat? (líbat, mazlit se..) Nebo jak to máš...zajímalo by mě to, abych to mohl lépe pochopit.