27. 07. 2013, 22:31:16
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27. 07. 2013, 22:36:51 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(27. 07. 2013, 15:35:10)adevr Napsal(a): A pokud by mi někdo položil otázku jestli bych Tonymu svěřil na hlídání svoji dceru...tak ať si na to odpoví sám, podle svých duševních možností...Kdybych jen čekal na příležitost, abych mohl nějaké dítě zneužít a nikdy se na to nepřišlo, nemohl bych důvěřovat ani sám sobě. To by byl problém, a ne že se mi líbí děti.
A vlastně když o tom tak po napsání předchozí věty přemýšlím..hmm...tak by asi záleželo na více faktorech, ale věřím že pokud bych to o něm věděl, předpokládám že by o to ani nestál.
A bez obav bych mu ji nechal i vykoupat, ale jedině že by byla krásná, jemná a silná po mě.. To by si asi nechal zajít chuť..
Ten příklad s hlídáním - kdybychom se znali a věděl jsi o mně, že jsem pedofil, znamenalo by to, že máme opravdu důvěrný vztah. Znal bys mě dost na to, abys věděl, jestli mi svou dceru můžeš v klidu svěřit. A já bych si dobře rozmyslel, přijmout takovou zodpovědnost.
Pokud by k hlídání došlo, věděl bych, jak mi důvěřuješ a dával bych si dvakrát pozor, abych tu důvěru nezklamal. To by vlastně bylo přítelství, jaké si snad ani neumím představit. Dokázal bych snad něco takového zničit?
[/quote]
Takhle nějak, v téhle rovině, jsem o tom uvažoval...
(27. 07. 2013, 20:26:50)malacarodejnice Napsal(a): Adevr: je mi líto, že jsi prožil traumatické dětství. Jelikož se o mě šíří divné zvěsti, tak si držím odstup, ale snažím se to dělat tak, aby to tomu dítěti neubližovalo. Děti potřebují dotyky, potřebují se pochovat, pohladit, popovídat si, dělat blbosti a smát se tomu a slyšet vlídné slovo.Je to od tebe hezké, že je ti to líto, ale snad jsem to dětství nějak zvládl.. A možná mě to i posílilo ...
Ale to v příspěvku nemělo být o mě, jen jsem se snažil na vlastním příkladu (což je jediný který znám dokonale ) poukázat na to že nikdo by neměl soudit. A zvlášť pokud není zcela seznámen s povahou člověka kterého hodlá ukamenovat.
(27. 07. 2013, 20:26:50)malacarodejnice Napsal(a): Adevr: je mi líto, že jsi prožil traumatické dětství. Jelikož se o mě šíří divné zvěsti, tak si držím odstup, ale snažím se to dělat tak, aby to tomu dítěti neubližovalo. Děti potřebují dotyky, potřebují se pochovat, pohladit, popovídat si, dělat blbosti a smát se tomu a slyšet vlídné slovo.Je to od tebe hezké, že je ti to líto, ale snad jsem to dětství nějak zvládl.. A možná mě to i posílilo ...
Ale to v příspěvku nemělo být o mě, jen jsem se snažil na vlastním příkladu (což je jediný který znám dokonale ) poukázat na to že nikdo by neměl soudit. A zvlášť pokud není zcela seznámen s povahou člověka kterého hodlá ukamenovat.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell