09. 12. 2012, 22:51:03
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09. 12. 2012, 23:02:44 uživatelem Han-diskusni-forum-ule.)
mí milí asexuální přátelé! děkuji všem za rady, od pořízení štípačky (na kterou teď nemám) přes štípání sama (což činím) a velkého psa (což mám, obrovského pyrenejce s vlastním názorem a poslouchajícího jen mě) po vysvětlování všemi směry (což se stalo), nic nefunguje. zásadní otázka zní: jak můžeš žít bez sexu? no, docela dobře, pokud to nemusím obhajovat. fakt, že dvě osoby nemusí mít nutně stejné pocity a potřeby, je nepochopitelný. druhá věc je, že se nechci zcela oddělit od lidí (natož na ně posílat psa..), protože jejich pomoc potřebuju a taky ji sama chci poskytovat a hlavně být součástí komunity - ale neměla by souviset se sexem. tedy z mého úhlu pohledu. a přitom se přes můj vnější vzhled nikdy nechovám verbálně nebo i mimosmyslově vyzývavě, naopak.
to mě už, ChildFreeMane, taky mnohdy napadlo. jenže co znamená ZÁJEM? jistě má i různé roviny a záleží na přínosu dvěma účastným stranám. všechno je svým způsobem obchod, i emoce a i ten sex. a jak tedy "obchodovat" bez sexu?? a všechno v uvozovkách.
(09. 12. 2012, 16:31:54)MadRat Napsal(a): Fakt lepší si to dřevo sekat sama než tohle...hnus. Ještě navíc když jsou to vesměs ženatí chlapi.
A pořiď si velkého, zabijácky vypadajícho psa, který na tebe musí být hodně fixovaný - do té míry, že by od tebe odháněl i lidi, které bys odhánět nechtěla.
to mě už, ChildFreeMane, taky mnohdy napadlo. jenže co znamená ZÁJEM? jistě má i různé roviny a záleží na přínosu dvěma účastným stranám. všechno je svým způsobem obchod, i emoce a i ten sex. a jak tedy "obchodovat" bez sexu?? a všechno v uvozovkách.
(09. 12. 2012, 19:36:03)ChildFreeMan Napsal(a): Važ si zájmu, dokud trvá, protože nastane doba, kdy po tobě (po nás všech) ani pes neštěkne.