![]() |
poraďte.... - Verze k tisku +- Asexual.cz (https://www.asexual.cz/forum) +-- Fórum: Úvod (https://www.asexual.cz/forum/forum-3.html) +--- Fórum: Uvítací koutek (https://www.asexual.cz/forum/forum-5.html) +--- Téma: poraďte.... (/thread-2193.html) Stran:
1
2
|
poraďte.... - Han-diskusni-forum-ule - 08. 12. 2012 ahojte lidi, v uvítacím koutku jsem byla více než před rokem a od té doby se nic tak moc nezměnilo. ve smyslu mého asexuálna či hyposexuálna. obecně tedy krom toho, že z městské holky a produkční jsem se stala ženskou na farmě se spoustou starostí o zvířata a provoz. taky štípu dříví sekerou, nemajíce "chlapa", jakož dělám i další exekutivní o) činnosti. poraďte mi, prosím. v okolí mám pár lidí, kteří mně pomáhají a já se jim to zase snažím jinou formou vracet. pomáhající jsou mnohdy muži - sousedé. a samozřejmě už vystrkují čumák. není jim až tak "divné", že štípu dříví a dělám kde co okolo, ale je jim divné, že nepostrádám sex a tak mi zvláště ten mi nabízejí. mnohdy i za naštípání dříví ![]() OBČAS AKCEPTOVALA, jedná se ale o zcela jinou rovinu společenskou i závazkovou. a ta společenská tu není vůbec a závazková taky ne, páč to navíc jsou prudící "ženáči". takže zbytečná investice. docela prekérní situace. jak si udržet pomocníky, kterým jejich pomoc vracím jinou pomocí třeba i celé rodině a mám je všechny skutečně ráda čistě jako lidi a přitom se zbavit toho šahání na prdel a nabídek stojících "nástrojů" a dalších nekonstruktivních kravin? ha, poraďte o)! už jsem zkusila různé roviny, od pravdy (nevnímá se) přes pokusy jakoby navnadit, že jsem spíš na holky (to nejsem taky! a navíc to spíš "rajcovalo") po pokus vybájených tklivých poznatků z minula. nic nefunguje. otázka tedy zbagatelizovaně zní: jak si nemuset štípat dříví sama (a další "mužské" činnosti) a nemuset být "káceným dřevem", ostatně jsem prošpikovaná sousedskými hláškami na téma, "že žena a dřevo na ležato vydrží všechno", nebo jak být občas tím káceným dřevem a vydržet to za předpokladu získání "zabezpečení"? nejlépe od námořníka ![]() je to vůbec reálné, vzhledem k obecně vnímanému "sexu"? RE: poraďte.... - mušelín - 08. 12. 2012 Zpátky do města?? Těžko radit, zkus si najít nějaké kultivovanější přátele - pomocníky. Anebo si někoho najmi. RE: poraďte.... - Han-diskusni-forum-ule - 08. 12. 2012 zpátky do města nemířím. najmout je asi dobrá cesta, ale ne tady, i u nájemné placené mužské síly se projevují stejné znaky, o to je to horší, protože to musím platit a přesto (přes placení a o to je to horší!) vznikají jisté nabídky či nároky na sex - i přes zaplacení za práci! Zpátky do města?? Těžko radit, zkus si najít nějaké kultivovanější přátele - pomocníky. Anebo si někoho najmi. [/quote] RE: poraďte.... - mušelín - 08. 12. 2012 (08. 12. 2012, 22:42:46)Hanule Napsal(a): zpátky do města nemířím. najmout je asi dobrá cesta, ale ne tady, i u nájemné placené mužské síly se projevují stejné znaky, o to je to horší, protože to musím platit a přesto (přes placení a o to je to horší!) vznikají jisté nabídky či nároky na sex - i přes zaplacení za práci! [/quote] No, moje matka má spustu takových kamarádů, jak říká, a vím, že ji různě zvou a nabírají na ni, ale myslím, že takto otevřené nabídky k sexu to nejsou. A to taky lecco udělají ![]() Co takhle říct to nějak hodně rázně a jednoznačně, nebo třeba si vymysli, že někoho máš. Občas pozvi nějakého kamaráda, a máš alibi. Myslím, že ke mně by si někdo nějaké osáhávání nedovolil, vypadám dost odtažitě, a že bych si to nenechala líbit. ![]() RE: poraďte.... - Magr-diskusni-forum-amal - 09. 12. 2012 Zkusil jsem si představit, co by mohlo fungovat na vilného heterosexuálního venkovana natolik, aby ztratil zájem o určitou ženu, pokud možno nadobro, a vzhldem k tomu, co jsem o podobnýžch typech slyšel, tak nejspíš nic. Ten kamarád by možná fungoval, ale musel by zajíždět často a pokud možno vypadat drsně. Pak je tu ještě možnost vybudovat si nějak špatnou pověst, pokud je ve vesnici dostatek drben, tak to bude držet muže dál, aby se i oni sami nedostali do drbů, ale cena za něco takového je zapomenou na běžné sousedské vztahy. Být ženou v podobné situaci, asi si raději pořídím elektrickou štípačku dřeva. RE: poraďte.... - ChildF-diskusni-forum-reeMan - 09. 12. 2012 V krajním případě jde si vymyslet, že máš pohlavní chorobu nebo že jsi třeba po chirurgickém zákroku nepoužitelná. RE: poraďte.... - ho-diskusni-forum-uba - 09. 12. 2012 Já bych se na Tvém místě držel pravdy a nic bych si nevymýšlel a prostě stál bych si za tím. A nejde jenom o to co řekneš, ale i jak to řekneš. Pokud je v tom nějaká váhavost a nejistota, tak budou debilní narážky nejspíš pokračovat. Lidi jsou (aspoň si to myslím) na nevědomé úrovni propojení, takže to co ti kdo říká závisí nejenom na nich, ale i na Tobě. Pokud budeš žít s myšlenkou, že chlapi jsou všichni nadržené hovada, tak to taky budeš pořád zažívat. RE: poraďte.... - -diskusni-forum- - 09. 12. 2012 Než trpět plácání po zadku, to bych si to dřevo naštípala sama... zas taková dřina to být nemůže, když jsem to viděla dělat dvanáctiletý děcka. ![]() Řekni, že jsi chlap předělaný na ženskou. Nebo co takhle důrazně říct: "Tohle opravdu nezkoušej." Pevným hlasem, s kamenným výrazem a studeným pohledem. Když do toho vložíš tu správnou energii, tak to musí fungovat, není přece možné, aby ti vesničani byli úplně natvrdlí... ![]() RE: poraďte.... - Aline-diskusni-forum-Daryen - 09. 12. 2012 Tady je každá rada drahá ![]() Ta elektrická štípačka dřeva zní jako dobrý nápad. Případně si najímat za peníze námezdní sílu odněkud z větší dálky, z nějaké větší firmy, místní si dovolí nejvíc. A štípání dřeva není zas tak nemožné zvládnout, čtyřicetikilová dívka s trochou trpělivosti, času a úsilí složí i patnáct metráků uhlí a naštípe metr dřeva (vlastní zkušenost)... Ale čistě z mé zkušenosti je opravdu život bez sexu a bez většího obtěžování mnohem dosažitelnější ve velkém městě. Tady se lidi vesměs ignorují, což je v tomhle případě jedině dobře. RE: poraďte.... - MadRat - 09. 12. 2012 Fakt lepší si to dřevo sekat sama než tohle...hnus. Ještě navíc když jsou to vesměs ženatí chlapi. A pořiď si velkého, zabijácky vypadajícho psa, který na tebe musí být hodně fixovaný - do té míry, že by od tebe odháněl i lidi, které bys odhánět nechtěla. ![]() |