29. 11. 2011, 11:43:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29. 11. 2011, 13:29:40 uživatelem Art-diskusni-forum-hur.)
(28. 11. 2011, 21:36:14)mušelín Napsal(a): Tu vidím právě chybu uvažování. Proč spojuješ schopnost uvolnit se v sexu se schopností uvolnit se vůbec? Když se necítím příjemě v davu, nemohu se cítit příjemně v malé společnosti?
Ukázka: Proč spojuješ schopnost uvolnit se v sexu se schopností uvolnit se vůbec? A přesně takovou spojnici jsem tu nedal. Mluvil jsem o schopnosti obecně se uvolnit... (směr už je individuální) Navíc jsem napsal: Celkové uvolnění nemá sloužit sexu, ale člověku! Neřekl jsem proto, kdo se neumí uvolnit v sexu, neumí se uvolnit pro nic jiného a z uvolněnosti v sexu by měl vycházet. Proto s tebou souhlasím a nevidím v naší řeči rozpor. Jenže ty se chceš hádat za každou cenu, alespoň takový mám dojem...
A znovu, s posledním odstavcem můžu jen souhlasit a jen by mě zajímala ta fantazie, která se domýšlí, že mi tím něco vyvracíš, když potvrzuješ to, o čem sám mluvím... Možná proto mi přijdeš tak protivná, protože ač člověk s tebou souhlasí, hádáš se. Jaký komlex tě k tomu vede mě už ani nezajímá. Tím se vyčerpala má diskuse s tvojí neutuchající potřebou po zbytečných konfrontacích a velmi pěkné lidské vlastnosti: zabedněnosti...
"Hlupáci! Vykleštěná dobytčata! Vy všichni, historici, logikové, kritici i vzdělanci, vy všichni jste jako červi na mrtvole a ze života jakživi nic nepochopíte." [Antoine de Saint-Exupéry]