24. 07. 2011, 16:13:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24. 07. 2011, 16:16:57 uživatelem ChildF-diskusni-forum-reeMan.)
Muž může vždy, všude a s kteroukoli, která je atraktivní. Při stereotypu třeba i cestou z rande. V tomto mají ženy zcela odlišný pohled. Berou to víc citově.
U varianty, že by měl někoho jen na sex, je problém v tom, že bude postupně ta žena chtít stále víc pozornosti, hmotných prostředků, citů, pro kterou je nutný mužův čas a peníze. Není to jen úsluha, ale je v tom něco víc, intimita, komunikace s někým v celé své nahotě.
No tak dík. To jsem měl jen slabou chvilku.
U varianty, že by měl někoho jen na sex, je problém v tom, že bude postupně ta žena chtít stále víc pozornosti, hmotných prostředků, citů, pro kterou je nutný mužův čas a peníze. Není to jen úsluha, ale je v tom něco víc, intimita, komunikace s někým v celé své nahotě.
(24. 07. 2011, 16:00:05)Julia Lavender Napsal(a):(23. 07. 2011, 16:12:38)ChildFreeMan Napsal(a):Tak tohle je první věc, která mě dnes rozesmála, děkuji(21. 07. 2011, 23:19:07)Julia Lavender Napsal(a): Vyjímky možná potvrzují pravidlo :o)))) i když vlastně technika a praktičnost se s estetikou a citlivostí nemusí nutně vylučovatAno, dá se opravdu najít technika, jak prakticky a esteticky vylučovat :o)
No tak dík. To jsem měl jen slabou chvilku.
"Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)