Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Navštívil někdo z vás sexuologa?
Tak...nejlepsi by asi bylo, vyzkouset to a vysadit je, protoze je neberu zas tak dlouho...asi od dubna. Ale je fakt, ze v te dobe uz jsem chvilku mela svyho nynejsiho pritele...ted tak premyslim, jesti jsem si ty prasky nenechala napsat jen kvuli nemu, aby on nemel starosti Šklebící se. Ale kdybych je vysadila, tak v pripade, kdy "asexualka ve me je docasne u ledu", tak u sebe ani ja, ani on standartne kondomy nemivame...Ono se rika, ze spravny muz ma mit v kapse nuz a v penezence kondom, ale nas vztah je jaksi...jiny, nez ty "normalni" a taky se vidame jen obcas, tak na to ani nikdo nemysli. A kdyz uz to prijde, tak kondom neni. Proto se mi do vysazeni tech prasku nechce. A taky z duvodu reci matky Zmaten Ale nasadili jste mi brouka do hlavy.
Odpovědět

Příspěvků v tématu

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnutí Poslední příspěvek
  Už se zde někdo spároval? Allu-diskusni-forum-sha88 35 60549 12. 05. 2024, 00:33:48
Poslední příspěvek: Cha-diskusni-forum-rlie
  Je tu někdo? Sh-diskusni-forum-ade 18 31191 29. 02. 2020, 07:37:19
Poslední příspěvek: ad-diskusni-forum-evr
  Má to někdo podobně? Pho-diskusni-forum-uka 9 21374 18. 03. 2018, 22:23:29
Poslední příspěvek: ad-diskusni-forum-evr
  má to někdo podobně? Zuz-diskusni-forum-kaH 2 8384 10. 08. 2016, 02:09:23
Poslední příspěvek: Imr-diskusni-forum-yll

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex