03. 01. 2017, 11:40:36
(19. 09. 2016, 21:51:59)Ziriath Napsal(a): Autorka prvního příspěvku řeší, jak nenásilně zakomponovat do literatury sexuální menšiny.
Em, v mojej knihe som nenásilne zakomponoval úchylákov všetkých druhov s homosexuálnymi chúťkami, občasných pedofilov a celé také zvrátené niečo, o čom by normálny človek nemal mať poňatie.
Zatiaľ mi to nikto nesprdol z toho mála publika, čo malo poctu čítať pracovnú verziu (už o chvíľu) dokončenej knihy. Skôr ich... divne krútilo, nadávali a boli zhnusení pri čítaní istých riadkov, ktoré mi robili veľký problém napísať, ale výsledok bol teda vskutku očakávaný a dobrý, veľmi dobrý pre mňa ako autora.
A je to tam veľmi nenásilné, fakt. Príbeh ide ďalej a pár sexuálnych deviantov v ňom pokračujú.
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."