Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
psychologický výzkum
Dobrý den,

naposledy jsem tu byla před dvěma lety, kdy jste mi mnozí pomohli s výzkumem k mojí bakalářské práci. Tehdy jsem používala uživatelské jméno Ivana69, ta šedesát devítka byl rok narození, ale uznávám, že to bylo dost nevhodně zvolené jméno na asexuální fórum   Kroutící očima , tak jsem se přihlásila nanovo jako IvanaT, doufám, že mi tento malý přestupek pravidel odpustíte.
Za dva roky se toho hodně změnilo, já jsem si uvědomila, že moje sexualita je na spektru velmi blízko k hranici asexuality, a že můj alosexuální muž vedle mě hodně trpěl. Teď, když se blíží k šedesátce a testosteronu ubývá, máme velmi harmonický vztah.
Mé magisterské studium psychologie se blíží ke konci a právě píšu diplomovou práci, opět na téma asexuality. Od ledna jsem zároveň začala pracovat jako asistent psychologa v dětské psychiatrické nemocnici. Je to moc krásná práce, i když někdy velmi náročná.
Obracím se teď na vás s žádostí o pomoc při výzkumu. Byla bych vám moc vděčná, kdybyste mi vyplnili dotazník. Můj současný výzkum se týká porovnávání alosexuálů s asexuály, ale i aromantiků s romantiky v různých sociodemografických proměnných, ve vztahové vazbě, wellbeingu, religiozitě, politické orientaci,... Závěrečná část výzkumu se týká postojů (předsudků) vůči asexuálům ze strany odborníků (psychiatrů, gynekologů a psychologů) i ze strany ostatních příslušníků LGBT+ komunity. Přiložím sem i stručný plán výzkumu.

Tu je link na dotazník: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ...sp=sf_link

Děkuji za vaši pomoc a těším se i na diskusi  :)
Ivana Tyukosová
.docx   návrh výzkumného dizajnu 14 10 2024.docx (Velikost: 17,3 KB / Stažení: 0)
Odpovědět
Hotovo
Niekto z Martina a okolia na stretávky a pokec?
Odpovědět
(07. 03. 2025, 20:59:29)Gyrxiur Napsal(a): Hotovo

děkuju!  :)
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnutí Poslední příspěvek
  Anonymní výzkum k diplomové práci Univerzity Karlovy Ne-diskusni-forum-lik 5 12658 07. 05. 2018, 01:53:30
Poslední příspěvek: Jul-diskusni-forum-iana
  Nový výzkum sexu Red -diskusni-forum-Alert 1 8411 21. 04. 2009, 21:44:31
Poslední příspěvek: Lady -diskusni-forum-Chloë

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex