Registrován od: 05. 09. 2015
Hodnocení:
0
Zdravím vás,predem se omlouvam ale pisu pres mobil,takže to bude z chybami.Letos v Řijnu mi bude 29 let a doteď jsem neměl sex a ani jsem ho nějak nevyhledaval.Holky se mi moc libi ale sex nepotřebuji.Díky tehle webovce jsem pochopil kdo jsem a že nejsem sam.
Registrován od: 08. 03. 2015
Hodnocení:
0
Vítej v klubu
,
nemáš se za co stydět, nejsi v tom sám. Popisem ve svém profilu mi dokonce dost připomínáš mého přítele, skoro začínám mít pocit, že nás "bůh" opravdu často tiskne podle jedné formičky
.
Tak snad tu najdeš vše, co hledáš, třeba i nové přátele
.
„Když jsem přišel do školy, zeptali se mě, co chci být, až vyrostu. Napsal jsem "šťastný". Řekli mi, že nerozumím zadání. A já jim řekl, že oni nerozumí životu.“ John Lennon
Hodnocení:
0
Jsem rad ze jsem tady.Tedka už vim proč se mnou kamaradky byly rady.Včera jsem dělal pruzkum v mym okoli co si mysli o asexualitě a dopadlo to špatně 30% nevi co to znamena a zbytek byl negativní.Pro mě bude těžke řict to znamym ve svem okoli.
Registrován od: 08. 03. 2015
Hodnocení:
0
Však jim to ani říkat nemusíš, říkej to jen těm, u kterých to má nějaký význam. Vždyť 99 procentům lidí ani není nic do toho, jakým způsobem žiješ
.
„Když jsem přišel do školy, zeptali se mě, co chci být, až vyrostu. Napsal jsem "šťastný". Řekli mi, že nerozumím zadání. A já jim řekl, že oni nerozumí životu.“ John Lennon
Hodnocení:
0
To ja taky pravda oni by to stejně nepochopili.
Hodnocení:
0
09. 09. 2015, 16:21:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09. 09. 2015, 16:22:19 uživatelem Lio-diskusni-forum-nel.)
Tedka jsem o mě řekl lidem 2 se Mi začli smat a 2 se začli o asexualitu zajimat.Vyptavali se atd. Nejvic mě od těch dvou potešilo ze stoji za mnou at jsem jaky jsem.Tedka už nemam strach sevivtom otevřeně bavit u nas na Třinecku.Diky těmto strankach jsem jiny člověk.