Registrován od: 24. 05. 2012
Hodnocení:
0
24. 05. 2012, 01:05:42
Ahoj
Moc nevím jak začít Asi takhle... Mezi 15 a 16 roky mýho života jsem měla první sexuální styk, kterej teda fakt jako ty lovestory ve filmech nebyl - opilý, mladý, blbý... během následujících 3 let jsem si prošla pár vztahama, nutno podotknout, že teda byly opravdu prapodivný. Teď jsem 2 roky sama. Během těch dvou let jsem se vyspala s jedním fakt dobrým kamarádem - nic z toho, a známím - opět půl hodina života o ničem. Sex mi prostě nechybí, nebaví mě, dokonce se i děsím toho, až si najdu nějakýho frajera, páč chlapy to mívaj většinou se sexem trochu jinak. Jenže ono aby to nebylo moc jednoduchý, tak já si to zkomplikuju - třeba když jsem měla bývalého partnera, tak jsem jakoby třeba i měla pocit, že mam chuť na sex, jenže ve chvíli, kdy se mě dotkl, mě tahle chuť absolutně přešla a bylo po chuti.
V podstatě jsem ve 20 letech zjistila, že mě to nebaví, nechybí mi to a k životu to nepotřebuju.. :/ Já fakt nevim. Není tu někde někdo, kdo to má stejně? Celkem by mě zajmalo, jak to vnímaj lidi, který sou na podobný, či stejný vlně. Každopádně jak to tu tak pročítám, tak mám konečně po dlouhý době pocit, že nejsem UFON!!
Registrován od: 22. 07. 2011
Hodnocení:
11
Ahoj,
možná je načase položit si otázku, co tě tedy k sexu vede, když tě sám o sobě nebaví. Podle toho, jak to popisuješ, ses k tomu nikdy nenutila z nějaké velké lásky nebo šílené zamilovanosti – tak proč? A proč ti nevadí představa sexu, dokonce tě i třeba trochu láká, ale když dojde na konkrétní situaci, nadšení se nedostavuje?
Některé typy asexuálů nemají s představou sexu problém a můžou ho i celkem bez potíží provozovat, ale samotnou sexuální přitažlivost a touhu nepociťují, takže to dělají třeba z romantické lásky nebo ze zvědavosti nebo proto, aby se neodlišovali. Málokdy to ale vydrží dlouhodobě, protože je to nebaví, jde to proti jejich přirozenosti a po čase jim to začne čím dál víc vadit.
Vítej, snad tu najdeš inspiraci!
Ahoj,
možná prostě nejsi úplně 100% asexuální, takže nějaké malé náznaky, že bys chtěla sex tam jsou, ale jsou tak nedůležité, že to je skoro jako kdyby nebyly. Nebo se ti to líbí jenom jako představa, ale v reálném životě už ne. Spousta věcí je zábava, když je to jenom jako a právě proto, že je to jenom jako a že víš, že se to nestane doopravdy (moje oblíbená analogie - hraní počítačových her. Určitě bys nechtěla doopravdy zabíjet monstra, ale ve hře je to sranda).
Registrován od: 24. 05. 2012
Hodnocení:
0
AlineDaryen:
No, kvůli sobě jsem to nedělala. Dělala jsem to kvůli těm chlapům, je těžký někoho milovat a vysvětlovat mu, že s nim nehodláte spát a že on za to nemůže... Je to šílený, tenhle pocit odlišnosti. Jsem zvyklá na to, že vypadám odlišně, dokonce hodně lidí o mě i říká, že jsem typ člověka ze kterýho vyzařuje divokost a energie, ale ten vnitřní pocit jinosti, kdy bychom měli podle pyramidy lidských potřeb mít potřebu sexu taky v sobě zakořeněnou.. Je to zvláštní, už jsem s tim tak nějak zžitá, že už to takhle prostě bude, ale pocit to je fakt divnej
Děkuju moc, doufám v to, že tu narazím na lidi stejného cítění a myšlení
MadRat:
No, v podstatě perfektně vystiženo!
Registrován od: 22. 07. 2011
Hodnocení:
11
(24. 05. 2012, 23:01:35)Terý Napsal(a): Je to šílený, tenhle pocit odlišnosti. Jsem zvyklá na to, že vypadám odlišně, dokonce hodně lidí o mě i říká, že jsem typ člověka ze kterýho vyzařuje divokost a energie, ale ten vnitřní pocit jinosti, kdy bychom měli podle pyramidy lidských potřeb mít potřebu sexu taky v sobě zakořeněnou.. Je to zvláštní, už jsem s tim tak nějak zžitá, že už to takhle prostě bude, ale pocit to je fakt divnej
Je to divný pocit, a jak... To je jedna z věcí, které ani těm nejchápavějším sexuálům nikdy nevysvětlíš, protože oni tu potřebu v té pyramidě opravdu mají a život bez ní si dokážou představit jen velice obtížně. A vlastně je dost těžké i vysvětlit to sám sobě Je fajn, že se s tím sžíváš už takhle brzo, ale počítej s tím, že na to v soužití s okolím budeš narážet a často se setkáš s nepochopením tam, kde bys to nejmíň čekala.
A to, že máš v sobě divokost a energii, se s asexualitou vůbec nevylučuje, to je jen takový stereotyp, že asexuálové jsou mdlí chcípáci. Existují i jiné druhy vášně a energie než sexuální. A velká část asexuálů má i přirozené libido, s jehož energií musí nějak pracovat.
Registrován od: 25. 02. 2013
Hodnocení:
8
Terý - ja som to tiež tak mal =) A nie len možno, ale celkom na 90% to isté ako ty. Na tom troskotali všetky moje vzťahy, lebo ja som sa viazal len čisto citovo a ked k tomu prišlo, tak som radšej rýchlo vycúval a moju polovičku som poslal preč, aj ked som ju mal stále rád, preto som sa nikdy neubránil pri rozchode slzám =) A teraz, ked viem, čo je vo veci, tak sa cítim oveľa lepšie. A ked si možno v budúcnosti niekoho nájdem, tak sa mu to nebudem hanbiť povedať a je len na ňom, či pri mne ostane, lebo pre mňa je aj problém sa len zaľúbiť, nie to ešte mať s niekým sex.
Vitaj, myslím, že je tu veľa podobných ľudí. =)
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."
|