09. 10. 2010, 23:29:14
ahoj, děkuji moc za odpovědi, moc jste mě potěšili....já si tady právě chci najít kamarády no a pak se uvidí...chci si to nejdřív ujasnit v sobě, než s tím někde vyrukuju a budu hledat třeba přítele asexuála...možná, že až fakt najdu pana pravýho, budu mluvit jinak...bohužel stále převládá můj prvotní názor...
Sir Erik: no tak z takové sms bych asi nemohla ....to mě mrzí... můj nejlepší kamarád by byl z takové sms v euforii..no a já ne...
Eifel81: no tak to mě mrzí že ses potkal s takovýma holkama..ale věřím ti úplně na 100% protože jako holka vím, jaké umíme být mrchy...někdy se za tohle pohlaví fakt stydím...neříkám že jsem svatá...ale někdy jsou holky o třídu horší než chlapi...
doufám, že se máte dobře
Sir Erik: no tak z takové sms bych asi nemohla ....to mě mrzí... můj nejlepší kamarád by byl z takové sms v euforii..no a já ne...
Eifel81: no tak to mě mrzí že ses potkal s takovýma holkama..ale věřím ti úplně na 100% protože jako holka vím, jaké umíme být mrchy...někdy se za tohle pohlaví fakt stydím...neříkám že jsem svatá...ale někdy jsou holky o třídu horší než chlapi...
doufám, že se máte dobře