Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 3.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dá se žít bez lásky?
(17. 08. 2010, 17:12:09)Diamond Napsal(a): Jo to by bylo úžasné, i když pro mě spíš metalista s kočkou LOL
Dobrá otázka je, co je vlastně láska, láska je něco, co můžeme cítit ke všem. Mám strašně ráda svoji kočku, a když ji hladím, přináší mi to nějaké citové uspokojení. Ale něco jiného je podle mě láska k nějakému člověku, tak je to asi i o duševním splynutí, je to silnější... No já pořád ještě doufám, že si mě někdo najde :)

Asexuální metalista s kočkou? Tak v tom se až podezřele přesně nacházím. Kdybych tu nebyl anonymně, tak bych si říkal, že Tě někdo vytvořil na objednávku Velmi šťastný. Ale protože je to nesterilizovaná kočka (což lze brát jako důkaz, že právo na sexualitu nikomu neupírám Velmi šťastný), tak jich občas bývá i víc.
Odpovědět

Příspěvků v tématu
RE: Dá se žít bez lásky? - od beryze - 15. 08. 2010, 10:06:41

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex