15. 01. 2009, 23:17:37
whoopy Napsal(a):abych rekla pravdu s tim jestli sem hetero nebo homo sem taky trochu zmatena ale s kamoskou sme to probraly a (ona je uplne normalni heterak) a zjistila jsem ze proziva nekdy to same jako ja takze sem asi asexualni heterak
No, já stále více docházím k závěru, že jsem " jenom" hyposexuál, 100 % asexuál určitě nejsem...Jinak, myslím, že snad právě Radim Uzel zastává názor, že u každého člověka je jedna orientace převažující. To znamená, že i heterosexuál/ka může mít občas v různé míře homosexuální cítění, což z nich ale ještě nedělá homosexuála. Stejně tak i homosexuál může mít sex s osobou opačného pohlaví, i když v erotických představách preferuje pohlaví stejné. Asi má pravdu, ženatých a vdaných jich bylo a je dost. U sebe si ale nepamatuji, že bych kdy pociťovala nějaké citové natož erotické partnerské pouto k ženě, ani jsem nebyla například schopná políbit při popřání na svatbě příbuznou na ústa. Fujky, fujky, nemohla jsem si pomoci....
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)