03. 05. 2010, 21:34:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03. 05. 2010, 21:36:33 uživatelem -Mar-diskusni-forum-kéta-.)
(03. 05. 2010, 19:11:04)Lucy Napsal(a): Ahojky, možná bys mohla být trochu konkrétnější ohledně toho zážitku v tvých patnácti, protože některé události dokáží změnit postoj člověka k sexu, ale jinak asexuálka jseš.
Ahoj, tak k tomu zážitku na autobusáku pro mě to neni moc příjemné se o tom bavit, ale napíšu to jen stručně.Seděla jsem na zábradlí a čekala na autobus, v tom přijde nějaký nechutný chlap a začne se mě vyptávat kdy ná to jede atd. stoupne si ke mě skoro až mezi nohy a začne mě oshávat i tam kde by to člověk nejmíň čekala a vůbec nesnesl.Ptal se jestli je u mě někdo doma, že bysme si to tam mohli pěkně rozdat atd.Navzdory prosbám a odtahování se odemě nehnul, neodvážila jsem se mu jednu lisknout, protože by mě to asi pěkně oplatil. Nakonec ho to naštěstí přestalo bavit a viděl, že nemá šanci tak odešel bezeslov pryč.
Nevím možná tohle pro někoho nic neznamená a mávne nad tím rukou, ale mě z toho nějakou dobu bylo špatně a teď když ho někde zahlédnu tak se mě zvedá kufr (žaludek).
Řekla bych, že na mě mělo vliv i to, že jsem chodila s klukama který šlo jen o jedno a že mně to pokaždé řekli skoro do očí.
(03. 05. 2010, 21:07:24)cloud Napsal(a): Dle mého názoru k nám patříš, vítej
Ahoj a díky za přivítání.