Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konečně jsem se našla
Ahoj všem,
náhodně jsem narazila na tyto stránky a forum a konečně mohu pojmenovat svůj - ehm, teď už vím, že ne problém, prostě to, jaká jsem. Jsem asexuál.
Mám za sebou jedno nezdařené manželství a druhé, které těžce skřípe právě kvůli mé nechuti k sexuálním hrátkám, manžel by mohl denně, já jednou za půl roku z donucení, díky bohu za jeho práci kamioňáka, že doma je jen na víkend a to ještě jen někdy.
Dokážu se zamilovat a milovat celou duší, ale ne celým tělem. Sex mě - mno, jak to říct - bavil při výrobě dětí, když měl nějaký účel a cíl, nepřinášel mi fyzický prožitel, ale duševní zážitek, očekávání, že z toho něco bude, vznikne .. podařili se 3 úžasné děti, za které bych dýchala, ale jejich početím vždy moje chuť k sexu zcela vyšuměla.
Z pocitu selhání sama sebe jsem se dlouho trápila, obracela se na různé on line anonymní sexuologické poradny, které povětšinou radili něco ve smyslu - musíš se překonat, jinak přijdeš o manžela, musíš najít kompromis, musíš se víc prostudovat, abys pak mohla manželovi říct, co je ti příjemné.. všechno to mělo stejný výsledek = nic.
Vím, co je mi příjemné, co mě dokáže vzrušit, co mě uspokojí, co mi přinese rozkoš, ale při sebelepší vůli to sex opravdu není.
Při čtení vašich příspěvků si konečně nepřipadám vadná, nemocná či méněcenná, prostě jen malinko jiná a snad i víc duševně vyspělá, než moji sexuálně orientovaní soukmenovci.
Takže konečně jsem se našla :-).
Odpovědět

Příspěvků v tématu
Konečně jsem se našla - od Eve-diskusni-forum-lyn - 10. 10. 2009, 22:52:20

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnutí Poslední příspěvek
  Konečně správně? Agg-diskusni-forum-ie74 28 60590 04. 12. 2017, 21:05:12
Poslední příspěvek: Agg-diskusni-forum-ie74
  Konečně někam patřím J-diskusni-forum-up 10 25370 14. 09. 2017, 14:47:22
Poslední příspěvek: rik-diskusni-forum-ox82
Information Ahojte, ľudia ! Našla som samu seba, ale mám z toho zároveň aj strach. ard-diskusni-forum-enia 1 8536 24. 09. 2015, 20:05:39
Poslední příspěvek: ar-diskusni-forum-bum
  Hurá, konečně stránky pro mě! fabius 7 19047 21. 09. 2013, 19:29:18
Poslední příspěvek: Sunnylo-diskusni-forum-vesToby
Lightbulb Konečně jsem se našla! Mich-diskusni-forum-elle 11 30775 12. 07. 2013, 14:22:45
Poslední příspěvek: ChildF-diskusni-forum-reeMan

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex