Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpor k výměně tekutin
(30. 11. 2024, 19:49:09)marteza Napsal(a): Rozhodně si nemyslím, že při sexu by měl být člověk jako smyslu zbavený a vypnout mozek. To že se někomu něco nelíbí, neznamená, že na to ve víru vášně zapomene. Pochybuju, že to tak je. Respektive v tomto případě nejde o to, co se mu honí hlavou při sexu, ale před ním. Tady vlastně vůbec nejde o sex (zatím), to je právě ten kámen úrazu.

Ovšem ta záchranná slova? To jsem se pobavil. To přeci přichází v úvahu u dlouhodobých stálých párů, nebo u nějaké formy prodejného sexu. Ale domlouvat si před prvním rande něco takového...

Proč by měl být smyslů zbavený? 
Já jen psal, že by se měl zcela odevzdat partnerovi a tomu co spolu dělají. Jsem přesvědčen , že jakákoli forma sobectví je na škodu. 
Podle mě, když jsou lidé skutečně do sebe zamilovaní, tak v lásce by fakt tyhle limity neměli být. 

Jasně, chápu, že ale pokud jde o styk jen kvůli sexu, tak už by si měl ten kdo platí pohlídat, za co své peníze utratí.. 

Ale pokud někdo dá dvoustovku na blow job někde u popelnice v průjezdu, tak by fakt neměl počítat vředy a zkoumat formy ekzémů na hlavě, odhadovat podle puchu týdny či měsíce kdy protějšek naposled použil mýdlo, a nepředpokládat že nechytí nějakou formu pohlavní nemoci. 
Naopak by mohl být rád, když osoba provádějící mu orální sex, má velmi citelnou absenci zubů... 

V tom případě však láska není ve hře. I když... kdo ví... :)

A také je potřeba doladit , u popelnicového sexu, ta záchranná slůvka, neboť třeba veš, krysa, cihla, výkal, zánět ... nebudou pravděpodobně akceptována.
Zkus martézo třeba zvolat : ,, Lanýž, Seneca, kryptoměna, literatura, obřízka, Woody Allen, bílá plomba, nebo forusracid. "
I když u toho posledního nevím, ... možná že se tam někde, v temných uličkách, pohybovat může.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
Odpovědět

Příspěvků v tématu
RE: Odpor k výměně tekutin - od ad-diskusni-forum-evr - 01. 12. 2024, 15:06:32

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 5 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex