01. 12. 2024, 15:06:32
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01. 12. 2024, 15:25:07 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(30. 11. 2024, 19:49:09)marteza Napsal(a): Rozhodně si nemyslím, že při sexu by měl být člověk jako smyslu zbavený a vypnout mozek. To že se někomu něco nelíbí, neznamená, že na to ve víru vášně zapomene. Pochybuju, že to tak je. Respektive v tomto případě nejde o to, co se mu honí hlavou při sexu, ale před ním. Tady vlastně vůbec nejde o sex (zatím), to je právě ten kámen úrazu.
Ovšem ta záchranná slova? To jsem se pobavil. To přeci přichází v úvahu u dlouhodobých stálých párů, nebo u nějaké formy prodejného sexu. Ale domlouvat si před prvním rande něco takového...
Proč by měl být smyslů zbavený?
Já jen psal, že by se měl zcela odevzdat partnerovi a tomu co spolu dělají. Jsem přesvědčen , že jakákoli forma sobectví je na škodu.
Podle mě, když jsou lidé skutečně do sebe zamilovaní, tak v lásce by fakt tyhle limity neměli být.
Jasně, chápu, že ale pokud jde o styk jen kvůli sexu, tak už by si měl ten kdo platí pohlídat, za co své peníze utratí..
Ale pokud někdo dá dvoustovku na blow job někde u popelnice v průjezdu, tak by fakt neměl počítat vředy a zkoumat formy ekzémů na hlavě, odhadovat podle puchu týdny či měsíce kdy protějšek naposled použil mýdlo, a nepředpokládat že nechytí nějakou formu pohlavní nemoci.
Naopak by mohl být rád, když osoba provádějící mu orální sex, má velmi citelnou absenci zubů...
V tom případě však láska není ve hře. I když... kdo ví...
A také je potřeba doladit , u popelnicového sexu, ta záchranná slůvka, neboť třeba veš, krysa, cihla, výkal, zánět ... nebudou pravděpodobně akceptována.
Zkus martézo třeba zvolat : ,, Lanýž, Seneca, kryptoměna, literatura, obřízka, Woody Allen, bílá plomba, nebo forusracid. "
I když u toho posledního nevím, ... možná že se tam někde, v temných uličkách, pohybovat může.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell