Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asexualita je těžká
Ahoj, vítam Ťa na fóre, Vampi.
Čo som chcel tak reagovať všeobecne o tom, čo ste si tu písali, tak keď som bol mladší, myslel som si, že moja asexualita je daná psychiatrickými liekmi, ktoré som v tom čase už bral (veľa z nich znižuje libido). Ale aj niekoľko mesiacov bez liekov a niekoľko mesiacov s nimi som bol stále rovnaký. Takže... ja ani neviem, ako som sa dostal na toto fórum a odkiaľ som získal povedomie o asexualite, to bolo už faaakt dávno, ale uľavilo sa mi, že som našiel niečo, v čom nie som sám a nie je to vôbec divné. Škatuľkovanie nemám rád, ale v tom momente som sa rád zaškatuľkoval ako asexuál a jedna otázka (Je na mne niečo zlé?) odpadla. Riešil som v živote mnoho dôležitých otázok, ako napríklad, či som ženská, či som chlap, riešil som či zabiť, nezabiť, či sa zabiť, nezabiť sa... Veľa vecí som už našťastie vyriešil a som so svojou asexualitou veľmi spokojný. Môžem povedať, že niet nad asexuálneho partnera. Ten kvôli sexu nikdy nepodvedie. Horšie je, keď to robí tá druhá strana (aj keď ja som toho názoru, že pokiaľ by mala moja polovička milenca, stáleho milenca, tak mi je to jedno. Nech si spolu užívajú sex, ja sa tej špinavosti zúčasťnovať nechcem, ale nech ma nepodvádza citovo).
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."

Odpovědět

Příspěvků v tématu
RE: Asexualita je těžká - od Pe-diskusni-forum-ny - 01. 02. 2023, 01:41:40
RE: Asexualita je těžká - od Yk-diskusni-forum-ka - 01. 02. 2023, 20:37:43
RE: Asexualita je těžká - od Pe-diskusni-forum-ny - 02. 02. 2023, 01:31:55
RE: Asexualita je těžká - od Pe-diskusni-forum-ny - 15. 02. 2023, 01:47:49
RE: Asexualita je těžká - od Pe-diskusni-forum-ny - 15. 02. 2023, 01:58:26
RE: Asexualita je těžká - od Yk-diskusni-forum-ka - 15. 02. 2023, 11:16:29
RE: Asexualita je těžká - od OG-diskusni-forum-95 - 10. 11. 2024, 17:44:49
RE: Asexualita je těžká - od OG-diskusni-forum-95 - 11. 11. 2024, 14:29:00
RE: Asexualita je těžká - od Cha-diskusni-forum-rlie - 12. 11. 2024, 22:10:44

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex