26. 10. 2024, 23:10:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26. 10. 2024, 23:11:22 uživatelem Cha-diskusni-forum-rlie.
Důvod úpravy: som slepec a prehadzujem písmenká
)
Ahoj Blue,
máti by som určite ignoroval a toho synátora od kamarátky určite taktiež.
Mne našťastie nikto nič nenútil, ani nikoho nenútil, a obaja rodičia, i keď sú rozvedení, tak sú zmierení s tým, že nebudú mať odo mňa vživote žiadne vnúča. To ma úprimne teší.
Na druhú stranu som im o asexualite asi nikdy nehovoril (možno máti, ale nepamätám si to, moja pamäť je ako rybička v akvárku) a otec vie celý život, že mi d*be na maják.
Kľudne by som sa ti ponúkol ako "náhradný" partner, ale asi bývame trošku ďalej. Ja som stále ešte v JM kraji, aj keď Svitavsko mám už blízko.
Ja som AAA - ako mám uvedené v profile - Aromantický, Asexuálny Androgyn.
máti by som určite ignoroval a toho synátora od kamarátky určite taktiež.
Mne našťastie nikto nič nenútil, ani nikoho nenútil, a obaja rodičia, i keď sú rozvedení, tak sú zmierení s tým, že nebudú mať odo mňa vživote žiadne vnúča. To ma úprimne teší.
Na druhú stranu som im o asexualite asi nikdy nehovoril (možno máti, ale nepamätám si to, moja pamäť je ako rybička v akvárku) a otec vie celý život, že mi d*be na maják.
Kľudne by som sa ti ponúkol ako "náhradný" partner, ale asi bývame trošku ďalej. Ja som stále ešte v JM kraji, aj keď Svitavsko mám už blízko.
Ja som AAA - ako mám uvedené v profile - Aromantický, Asexuálny Androgyn.
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."