07. 08. 2024, 10:22:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07. 08. 2024, 10:28:50 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(07. 08. 2024, 01:43:47)Sosna Napsal(a): Ale já jsem právě na to hrdý, že jsem asexuál, a nemám se proč stydět, klidně bych se tím pochlubil v průvodu. Ale to je furt dokola. Dost mi vadí, že si lidé myslí, že neexistujeme. Že je jen heterosexualita a homosexualita. Já i nyní vyzdvihuji čistotu stoprocentní asexuality.
Lesbické sblížení 😀. Tvoje dedukce jsou velmi zábavné. Klasická adevrovina. Pochop, že to, že jsem trans, nevypovídá nic o mě sexuální orientaci. Jsem asexuál a jsem aromantický, nehledám a nikdy jsem nehledal vztah. Já jsem v LGBT+ komunitě potkal spoustu fajn lidí, stejně tak i normálně v životě a je mi jedno, co dělají či nedělají v posteli, pokud tím nikomu neubližují. Tento názor razim odjakživa a trvám na něm. Do tranzice jsem šel až teď, do té doby jsem se dlouhé roky trápil, skrýval a styděl za něco, s čím se člověk narodí (transsexualismus). Měl jsem to řešit už dávno, já vůl. Místo toho jsem se to snažil potlačit.
Tak už to chápu, jsi v LGBTQ komunitě, takže klasické manipulování. No, ale buď si kde chceš, ale sama za sebe. Já ho absolvoval, abych v diskuzích nevařil z vody, takže moc dobře vím o čem to je...
Ty průvody jsou k oslavě jiných sexuálních praktik, k oslavě sexu, a my mezi prcíře nepatříme. Proč bychom měli oslavovat něco co je nám cizí, co dobrovolně a s potěchou, nikdy neděláme? Kde je v tom logika???
Na úkor naší asexuální komunity, chceš propagovat své nové soudruhy, kteří nás chtějí také ,,oprcat" , tím že se snaží nás zařadit pod sebe kvůli většímu objemu různých dotací.
Děláš nám špatnou službu. My se sexuálními praktikami nemáme nic společného, a jestli mezi těmi nadrženými levicovými aktivisty, chceš mávat naší vlajkou, tak je to hnus a urážka
Docela mne mrzí ta tvá nekonzistence... ale tak to bývá... dlouho nic, osamění, pak se člověk dostane do nějaké sekty nebo komunity, nemá na to přemýšlet a z vděku , a k udržení se tam začne papouškovat a přebírat jejich ideologie.
Tak uvidíš jak ti to dlouho vydrží. Ale asexualita není, každopádně, tvoje berlička, abys ji kvůli vděku těch dotačních pokřivenců, musela znásilňovat a tahat ji mezi ně. Buď si tam sama za sebe, a nemluv za tuhle komunitu.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell