26. 02. 2024, 12:59:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26. 02. 2024, 14:16:42 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(25. 02. 2024, 21:49:21)marteza Napsal(a):(18. 02. 2024, 14:01:45)adevr Napsal(a):(18. 02. 2024, 12:59:05)marteza Napsal(a): Já chápu slovo sex ne jen jako činnost, ale i jako pohlaví (sexus). Víc asi dodat netřeba.
Jo... angličtina to zachrání...
Sexus je z latiny a nemyslím, že je potřeba něco zachraňovat.
Jasně, napíšeš tu latinsky pohlaví, a to má zvěrohodnit tvé názory?
A jinak, i v dokladech které potřebuji pro cestování, mám napsáno sex, samozřejmě že to znamená označení toho jaké mám pohlaví. No a , co to má s tímhle společného?
Je to zcestné, a nevím, jestli to mělo sloužit k tomu abys odvedl pozornost od problému, či nám ukázal že umíš latinské slůvko?
Ale sex, holt, také znamená sexuální praktiky. Tady tedy řešíme libido, které je pro asexuály, už z principu cizí a vztahuje se k praktikování sexu.
No co už... Pro obohacení tvého sexu možná poslouží kousek z Georgici od Vergilia: Felix qui potuit rerum cognoscere causas. Takže až poznáš příčinu věcí můžeš se radovat. Avšak sexuální aktivitu asexuálům nepřisuzuj, to jdeš v tom ,,poznávání" a sebezachraňování, opravdu špatnou cestou.
Errare humanum est.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell