18. 02. 2024, 14:21:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18. 02. 2024, 18:00:27 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(06. 02. 2024, 08:49:36)Fran50 Napsal(a):(20. 01. 2024, 22:56:52)Gyrxiur Napsal(a): Mňa neláka sex s nikým, ale tiež mám libido, neviem, či vysoké, ale rád si robím dobre sám. A mám viaceré divné fetiše. Osobne si myslím, že sexualita a libido sú dve veci a asexualita nemusí znamenať frigiditu.
Wau, jsem tady dnes úplně poprvé. A lépe bych se nevystihla.
Tak frigidita je porucha sexuální funkce, a dá se řešit.
Skutečná, vrozená asexualita, není nemoc, a léčit se, tedy, nedá. To je ten zásadní rozdíl. Tito lidé neznají libido, nemají touhy po sexu a sexuální nutkání. Nikdy se nevyléčí, a nebudou nutit jiné k sexu.
Pak jsou samozřejmě i poruchy, mnohdy psychického rázu, a ty zapříčiňují asexuální chování. Tito lidé se mohou vyléčit, a třeba pak i někoho znásilnit. Proto je nemohu považovat za asexuála.
Pokud si nějaký blbec například opaří penis při vaření kávy, a pak čeká několik měsíců než se mu zcela vyhojí, tak si v tom mezidobí může říkat, asexuál? Tuhle ,,logiku" nechápu.
Ale fajn, neměl bych problém s tím, že má někdo dlouhodobé problémy protože že nemůže nikoho najít pro ,,prcání" , a tak, namísto aby šel po příčinách a přiznal si mnohdy pro něj nepříjemné věci, a raději se rozhodne identifikovat jako asexuál... dobře.
A pokud je to kněz, a je to otázka skutečné víry ( i když celibát byl zaveden jen kvůli tomu aby bohatla katolická církev, ale nešť ), nebo když se rozhodne pro asexuální chování pedofil, tak to nelze než kvitovat, a vyslovit tomu člověku uznání, neboť i on se pedofilem narodil... A i takový se tu čas od času objevili, našli odvahu se svěřit... a snad jim to vydrželo, nebo vynalezli stroj času, a frnkli do starého Řecka.
(Au! ,,, právě jsem si dal facku, za nemístný humor. )
Co mi ale vadí, když ten samo-diagnostikovaný člověk, co vlastně o skutečné asexualitě nic neví, a který pak, až mu otrne, a třeba se vyhojí ony opařeniny a opruzeniny ... začne zde moralizovat a poučovat, jak je sex fajn, asexuálové choří lidé a podobné tuposti. Nebylo to tady jednou.
A i proto tedy nejsem k přílišné toleranci vstřícný a tolerantní. Poškozuje to, holt, komunitu.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell