14. 11. 2022, 12:39:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14. 11. 2022, 16:03:52 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
Juliana
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................
Ale to jsem pak, Juliano, nemusel dělat vůbec nic, a dělat že jsem korektní a plný tolerance, a nevšímat si toho, jak nějaký bolestínský namyšlenec uráží lidi jen proto, že si jeho rodiče zasouložili o něco později.
Já se raději ozvu napřímo, ... a on také dostal šanci se omluvit, ale namísto toho začal ,, dědkem" nazývat mě.
Jsem, myslím si, docela tolerantní člověk, a vůbec neřeším jestli chce být pán jednorožcem, nebo zahradním trpaslíkem, ale tohle bylo přes čáru, jeho kámoši z Kliniky by řekli ,,diskriminační", a tak svou výhradu považuji za adekvátní. Tedy vzhledem ke své povaze, kdy rád provokuji jednobuněčné organismy s egem Godzilly, točící se výhradně nalevo.
A humor tam přece byl, jen, jako téměř vždy, skryt mezi řádky...
No, žádná škoda. Obrat „dědek 50+“ mě docela namíchnul taky, a to se mě to nikterak osobně netýká. Ale mohl jsi to, adevre, vzít s trošku větším humorem, ač to byl blb.
[/quote]...............................................................................................................................................................................................................................................................................................
Ale to jsem pak, Juliano, nemusel dělat vůbec nic, a dělat že jsem korektní a plný tolerance, a nevšímat si toho, jak nějaký bolestínský namyšlenec uráží lidi jen proto, že si jeho rodiče zasouložili o něco později.
Já se raději ozvu napřímo, ... a on také dostal šanci se omluvit, ale namísto toho začal ,, dědkem" nazývat mě.
Jsem, myslím si, docela tolerantní člověk, a vůbec neřeším jestli chce být pán jednorožcem, nebo zahradním trpaslíkem, ale tohle bylo přes čáru, jeho kámoši z Kliniky by řekli ,,diskriminační", a tak svou výhradu považuji za adekvátní. Tedy vzhledem ke své povaze, kdy rád provokuji jednobuněčné organismy s egem Godzilly, točící se výhradně nalevo.
A humor tam přece byl, jen, jako téměř vždy, skryt mezi řádky...
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell