17. 08. 2022, 07:18:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17. 08. 2022, 07:26:33 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(13. 08. 2022, 20:04:08)Ivana69 Napsal(a): Jsem přirozeně přímý člověk a tak i jednám. už jsem to tu někde psala, ale zopakuji to - vše, co se vyskytuje v přírodě je přirozené - ať se jedná o sexuální orientaci nebo rakovinu. Asexualita je jev, o kterém se toho na veřejnosti moc neví a psychologický výzkum v této oblasti má za cíl asexuálním lidem pomoct, to, že je požádám o dobrovolné vyplnění dotazníku je nutný nástroj k dosažení pokroku v této oblasti.
Proč mám pocit, že tady někdo dělá z asexuality nepřirozený jev, skoro až chorobu? Hodnou zkoumání?!
A to tvrzeni že asexualové potřebují pomoc? Jo? A s čím?
Spasí nás pofiderní dotazník, sloužící, jako vždy, jen k bakalářské práci?
Tak co myslíte? Bude paní zase jeden z těch vyčuránků co si tu jen ,,nakrade" informace na něčem, co mu připadne zvláštní a atraktivní pro jeho práci při studiu, nebo NÁM, ona přirozeně přímá světice, ,,pomůže", a my všichni ,,vyléčení" jednou spasitelce postavíme mramorový pomník ve tvaru zduřelých pohlavních orgánů s vodotryskem?
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell