06. 09. 2021, 21:26:36
Tady nejde o to. že by měla hledat způsoby jak na to. I když je to samozřejmě pravda, realisto. Jde o to, že něco napíše a pak dál zareaguje, že to jen tak plácla a nemyslela to vážně: no tak ja rikala jen tak, ze ti prodame, ne vazne.
Já si z toho klidně odnesu, že: nemám kamarády - to já říkám jen tak, já mám kamarádům spoustu.
bojím se pavouků - to já říkala jen tak, ve skutečnosti mám doma u postele terárium s tarantulí,
nemám kluka - kdepak, to já říkala jen tak, ve skutečnosti udržuju několik paralelních vztahů,
tátovi se doma nechce pracovat - ale ne, ten maká jako šroub, to máma se věčně povaluje,
bratr se odstěhoval - to já říkala jen tak, má pokoj vedle mého,
bydlíme v RD na vesnici - v činžáku na Václaváku v Praze,...
Asi takhle? Jo a kdyby tě moje reakce, Monco, urazila, tak promiň, to já napsal jen tak, neber to vážně.
Já si z toho klidně odnesu, že: nemám kamarády - to já říkám jen tak, já mám kamarádům spoustu.
bojím se pavouků - to já říkala jen tak, ve skutečnosti mám doma u postele terárium s tarantulí,
nemám kluka - kdepak, to já říkala jen tak, ve skutečnosti udržuju několik paralelních vztahů,
tátovi se doma nechce pracovat - ale ne, ten maká jako šroub, to máma se věčně povaluje,
bratr se odstěhoval - to já říkala jen tak, má pokoj vedle mého,
bydlíme v RD na vesnici - v činžáku na Václaváku v Praze,...
Asi takhle? Jo a kdyby tě moje reakce, Monco, urazila, tak promiň, to já napsal jen tak, neber to vážně.