16. 05. 2021, 20:29:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16. 05. 2021, 21:21:48 uživatelem mar-diskusni-forum-teza.)
Pokud tedy umíš číst, já jsem se pozastavil nad tím, že hodlala svému příteli dohodit sexuální partnerku, která by za ní zaskakovala. Když jsi tento můj postoj nechápala, napsal jsem, ať se zeptáš svých přátel, že ti to vysvětlí. Myslel jsem, že oni se svojí morálkou budou pro vysvětlení nejpovolanější.
Já si skutečně nemyslím, že takový trojvztah může být doopravdický vztah, to snad raději žádný. Respektive by se mohla předefinovat do role kamarádky. Časem by stejně "otěže" vztahu převzala ta druhá.
Názor ať si dělá co chce, pokud někomu neubližuje, sem vůbec nepatří. Od začátku by ubližovala sama sobě i svému příteli.
A jak tak pozoruji, tvůj život se musí sestávat z neustálého pláče, smíchu a zvracení.
Já si skutečně nemyslím, že takový trojvztah může být doopravdický vztah, to snad raději žádný. Respektive by se mohla předefinovat do role kamarádky. Časem by stejně "otěže" vztahu převzala ta druhá.
Názor ať si dělá co chce, pokud někomu neubližuje, sem vůbec nepatří. Od začátku by ubližovala sama sobě i svému příteli.
A jak tak pozoruji, tvůj život se musí sestávat z neustálého pláče, smíchu a zvracení.