24. 03. 2021, 14:40:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24. 03. 2021, 14:57:55 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(24. 03. 2021, 13:53:54)marteza Napsal(a): Asexuál je hrdá bytost, která nemá zájem s nikým do té postele lézt.
Někteří do té postele s někým vlezou. Ale pak najednou neví co dál, ta situace, na kterou se třeba i těšili, se najednou jeví nějak jinak...
I takovou podobu má asexualita.
Samozřejmě, v rámci hledání sama sebe, ze zamilovanosti a přinášení oběti partnerovi, kvůli započetí rodiny... téměř všichni to zde známe, to přece nerozporuji.
Jen v tom ,,užívání si" , tam je ten rozdíl. Pokud by nějaká tetina, co po večerech trollí na sociálních sítích, měla partnera který by ji chtěl, už by její gauč vrzal v rytmu disca... A byl by od ní klid. Bylo by po ,,asexualitě", jak té nedobrovolné doživotní abstinenci říká.
A o to by asexuál přece nestál, nesexuje kvůli tomu že ho nikdo nechce, ale proto že mu ty praktiky a výměny tekutin nejsou příliš libé.
Pokud by někdo radostně a vášnivě ,,vyměňoval tekutiny" až by mohl ždímat prostěradlo, ale nedělá to, protože třeba kvůli hnusné povaze, morbidní tloušťce nebo sobeckosti, s ním nikdo nechce nic mít, tak není asexuál. Jen nešťastný ubožák co si ,,zaprcá" většinou jen za peníze. Ale ten sex chce. Chce ho!
Asexuál o něj však nestojí.
Tak to mám já, a pokud to má někdo jinak, nechť mne opraví. Rád se poučím, přece jen osobně tolik asexuálů neznám.
Tedy pokud se zase neozve nějaký zapšklý troll nebo LGTBQ+euromarxista. To pak ta diskuze jde, s těmi názory, hooooooodně dolů.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell