27. 02. 2021, 18:22:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27. 02. 2021, 19:13:43 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(27. 02. 2021, 18:16:42)Ilmatar Napsal(a): Od chvíle, kdy jsem přidala příspěvek #281 k diskuzi ve vlákně Karanténa a koronavirus. se mi 29. strana vlákna vůbec nezobrazuje. Je tam jen bílá stránka. Tak by mě zajímalo, jestli to dělá i někomu jinému. A pokud ano, co jsem tam napsala tak hrozného, že mě systém vyhodnotil jako hrozbu hodnou zablokování![]()
(A za případné komplikace se adminovi a dalším diskutujícím omlouvám.)
Jo, když na to kliknu, tak je tam bílo. Nevím co jsi napsala, a tak jestli ti během hodiny někdo zaklepe na dveře, dělej že nejsi doma.
A možná se k večeru vytrať z domu...a schovej se někde v lese. Oni si pro lidi chodí nad ránem, po třetí... tak pak se ráno, za světla, opatrně vrať a pokud nebudeš mít vyražené dveře od domu, je možné že to byla jen technická chyba.
ÓDIN S TEBOU...
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell