06. 02. 2021, 19:05:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06. 02. 2021, 20:13:10 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(06. 02. 2021, 18:55:06)Margret Napsal(a):(06. 02. 2021, 18:41:32)adevr Napsal(a):???????,brouku se sexem máš ty ovšem větší problém, nicméně jsem se zasmála.(06. 02. 2021, 16:38:01)marteza Napsal(a): Já nejsem advokát tohoto názoru. Jen nežiju schovaný v ulitě.
Takže náznak jakéhosi vztahu ke šnekům?
No, ale ty bych právě z nějakých sexuálních experimentů, potažmo vztahů, moc nepodezříval. Jsou to hermafrodité, a jejich páření může trvat i 15 hodin. A dokonce, i když každý má své obydlí, provádi to na veřejnosti. S ničím se, holt, netají. Vidět to vsak taková Margret, tak by je, právě v tim nejlepším, posolila!
Snad se mohou setkat pouze se závistí od slimáků, neboť ti nedostali do vínku vilu, jakou je samozřejmě v jejich dlouhých očích, ulita.
Čerpám však své informace od znalce hmyzu pana Ondřeje Sekory, tak nevím zda touto vlastností, v reálném světě, oplývají.
Brouku? Zdá se, že entomologie tu může hrát větší roli, než jsem si vůbec jen pomyslel...
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell