15. 06. 2009, 15:10:39
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15. 06. 2009, 15:19:38 uživatelem Ne-diskusni-forum-la.)
(15. 06. 2009, 15:01:21)zerubis Napsal(a): když nad tím tak uvažuji....., já do té sebevraždy jdu!
No, hlavně tomu dodávání zinku a vápníku jsem se zasmála aneb stručný návod, jak spolehlivě docílit deficitu zinku a vápníku u mužské populace !
(15. 06. 2009, 15:06:04)Katrina Napsal(a): S tímhle bych i souhlasila, akorát, že u asexuálů jde podle mě o něco úplně jiného a pokud není zájem, tak lze těžko mluvit o dobrovolné abstinenci. V článku se předpokládá "pravidelný sex provozovaný s nadšením", čehož asexuál dosáhne jen těžko
Předpokládám, že u asexuála by donucení k pravidelnému sexu vedlo k podobným věcem, jako nedobrovolná abstinence u sexuálů
Ále, jakápak asexualita, něco takového přece neexistuje, ne ? Asexuál je člověk, který jenom ještě neobjevil svoji sexualitu. Z x důvodů a to by v tom byl čert, aby alespoň jeden nebyl důkazem jeho osobnostní patologie.
Nic tak neodhaluje charakter lidí jako to, čemu se vysmívají. (Johann Wolfgang Goethe)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)
Láska je něco prostého, a proto nikdo z nás nebude moci říci, že to nevěděl.(Iveta Hudáková)