18. 06. 2020, 00:43:24
(17. 06. 2020, 22:10:19)AroAcegirl Napsal(a): Ahoj, na internetové porady vlastně vůbec nechodím. Na druhou stranu jsem ráda, že jsem nějakou takovou našla. Asi mě tu nebude tolik lidí odsuzovat kvůli mému věku...
Mno, jak začít Myslím si, že jsem aromatická asexuálka (problém je v tom, že mi bude 15 let). Když jsem se někdy zmínila o tom, že mě vlastně nikdo nepřitahuje, každý mi hned říkne "najdeš si toho pravého". Ale já nechci. Vztahy a sex se mi naprosto hnusí, ale v mém okolí nikoho takového osobně neznám.
Samozřejmě nabídky o vztah byly (asi pět), jenže každého jsem slušně odpálkovala. Dále mě napadlo, jestli nemohu být třeba i lesba...
Omlouvám se za slohovku A za případné odpovědi předem děkuji.
Ahoj, zdravím.
Síce už ťahám pomaly k tridsiatke, ale kupodivu už v tom veku, ktorý uvádzaš, som cítil a vnímal na sebe tieto isté črty, ktoré popisuješ. No samozrejme som tomu ešte v tej dobe nerozumel a taktiež som sa stretával s podobnou spätnou väzbou, ale to asi drvivá väčšina nás, ktorí sme tu medzi asexuálmi.
Následne v priebehu ďalších rokov sa mi iba potvrdzovalo, že naozaj so mnou niečo nie je také, ako väčšina ľudí vidí druhých. Doteraz som bez akéhokoľvek vzťahu, bez akejkoľvek romantiky a život si užívam naplno. A až časom som objavil, že tejto charakteristike sa pripisuje aj názov AroAce. Čo tým chcem povedať? Prijmi sa takou, akou si, nerob si z toho výčitky a užívaj si život naplno
P.S. vitaj medzi nami.