04. 06. 2020, 11:18:55
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04. 06. 2020, 13:57:26 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(04. 06. 2020, 10:59:33)Nihillus Napsal(a): Nic z toho, co odepisuješ, ve skutečnosti není směřované na to, co jsem svým komentem myslel.
Mám dojem že jo.
Tohle téma tu bylo totiž rozebíráno tolikrát, že opravdu osobně nemám potřebu nechávat škůdcům další prostor pro diskuzi.
Kdybych objevil doma potkana, neřešil bych jeho fousky a čumáček, a to že mu u mě bude líp než někde v kanále, ale rovnou bych ho odpráskl, protože moc dobře vím, že pokud bych ho nechal být a ještě mu díky mému dobrému srdci dal nažrat..., tak zanedlouho by se můj prostor potkany a jejich výkaly jen hemžil, a já bych se časem stal sám jejich potravou.
To stejné si myslím o muslimofilech, politických aktivistech z neziskovek, sluníčkářích a meomarxistech. Což je vlastně jedna sorta...
A snad jsou mi i ti potkani sympatičtější než oni. Ti si totiž to, být parazity, nevybrali.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell